Over ons


Wie zijn wij

Motor Adventure 4 Life is specialist op het gebied van motor(gerelateerde) reizen over de gehele wereld, en biedt avontuurlijke reizen in alle werelddelen, in elk jaargetijde.

Hierbij gaan we niet alleen de gebaande paden op, maar rijden attractieve routes, bezoeken afwijkende plaatsen, met alle gelegenheid om foto’s te kunnen maken van de bijzondere uitzichten en taferelen onderweg.

Omdat elk land verschillend is, zijn de reizen natuurlijk ook niet vergelijkbaar. Maar wat we garanderen is dat iedere reis bol staat van cultuur, natuur, avontuur en altijd een enorme dosis plezier.

Doelstelling

Ons doel is om je terug te laten keren met de prachtige herinnering aan een onvergetelijke reis met verlegde grenzen, “pijn in je rug van het rijden, pijn in je hoofd van alle indrukken, pijn in je buik van het lachen, en een rugzak vol verhalen voor op iedere verjaardag”.

Voor wie

– Voor iedere rijder, met of zonder ervaring, in elke leeftijd.
– Voor wie geen spijt wil krijgen van de dingen die hij/zij “altijd al wilde, maar nooit gedaan heeft”.
– Voor de dromer die zijn/haar droom nu waar kan maken……

Maatwerk reizen

Wij vinden het erg leuk om voor jou een reis op maat samen te stellen, als er geen reis voor je bijzit die aansluit bij jouw wensen. Dat kan een afwijkende datum of reisduur zijn, een geheel eigen groep, misschien een maximaal budget of juist een specifiek land. Niets is ons te gek, en we proberen je altijd een passend voorstel te doen.

Motor Adventure 4 Life is een initiatief van Coen Hoogendijk en Evert Leideman.